Το μπουκάλι unscrambler είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία μπουκαλιών σε γραμμές παραγωγής στις βιομηχανίες εμφιάλωσης. Πολλά σχέδια είναι διαθέσιμα, αλλά ο σκοπός τους είναι ο ίδιος, τα μπουκάλια τροφοδοτούνται αυτόματα σε υψηλές ταχύτητες εξαλείφοντας την ακριβή, αναποτελεσματική χειρωνακτική εργασία αυτής της διαδικασίας.

Η AMPACK κατασκευάζει μια πλήρη σειρά Bottle Unscramblers για να ταξινομήσει, να οργανώσει, να προσανατολίσει και να παραδώσει μπουκάλια ή δοχεία σε ένα ενιαίο, όρθιο και τακτοποιημένο τρόπο, απευθείας στη γραμμή παραγωγής σας. Είτε το δοχείο σας είναι μεγάλο είτε μικρό, η γραμμή παραγωγής σας είναι γρήγορη ή αργή ή το προϊόν σας είναι φαρμακευτικό, φαγητό, ποτό, καλλυντικό ή χημικό, το AMPACK διαθέτει σύστημα αποσύνδεσης φιαλών χαμηλής ή υψηλής ταχύτητας για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της γραμμής παραγωγής σας.

Προβολή βίντεο

Μηχάνημα Unscrambler για μπουκάλια κατοικίδιων ζώων υψηλής ταχύτητας

Προβολή βίντεο

Μηχάνημα Τραπεζοτροφής Πικάπ Διαλογής Μπουκαλιών

Προβολή βίντεο

Μηχάνημα ταξινόμησης μπουκαλιών τύπου κουτιού για πλαστικό μπουκάλι

Προβολή βίντεο

Γραμμική αυτόματη μηχανή Unscrambler μπουκαλιών

Αξιόπιστος, Ανώτερος, Εξοπλισμός Unscrambler

Το να έχετε ένα αξιόπιστο πλαστικό μπουκάλι ή συσκευή απορρόφησης δοχείων είναι απαραίτητο για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να διασφαλίσετε ότι τα δοχεία σας είναι προετοιμασμένα για το επόμενο βήμα στη διαδικασία συσκευασίας. Η χρήση ενός unscrambler από το AMPACK θα βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα unscrambler που είναι εύκολο στην κατανόηση, εύκολο στη χρήση και στη συντήρηση, και θα παρέχει επίσης πολλά χρόνια παραγωγής χωρίς προβλήματα.

Η σειρά αποκωδικοποιητών φιαλών υψηλής ταχύτητας της AMPACK περιλαμβάνει μοντέλα χαμηλού προφίλ, υψηλής απόδοσης, εξοικονόμησης χώρου, βαρέως τύπου και εργονομικά σχεδιασμένα μοντέλα που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν με υπάρχοντα ή νέο εξοπλισμό. Αυτοί οι μηχανισμοί αποκρυπτογράφησης θα πάρουν αυτόματα τα διακοσμημένα ή παρθένα μπουκάλια σας από τυχαία χύμα και θα τα τοποθετήσουν σταθερά χωρίς ζημιά στον μεταφορέα της γραμμής συσκευασίας σας για εργασίες κατάντη.

Πώς λειτουργούν τα μπουκάλια Unscramblers

Οι συσκευές αποκρυπτογράφησης φιαλών λαμβάνουν τα μπουκάλια σε τυχαίες θέσεις, καθώς τα δοχεία ρίχνονται τυχαία σε μια μεγάλη χοάνη που μπορεί να χωρέσει χιλιάδες μπουκάλια. Στη συνέχεια, αυτά τα μπουκάλια χειρίζονται με διαφορετικούς τρόπους από τη χοάνη σε άλλα μέρη των μηχανών, έτσι ώστε να ταξινομούνται έως ότου λάβετε ένα όρθιο μπουκάλι απευθείας στον μεταφορέα σας που πηγαίνει σε ένα γεμιστικό μπουκαλιών και στη συνέχεια σε μια μηχανή κάλυψης, ετικετογράφο και το υπόλοιπο γέμισμα γραμμή.

Αυτή είναι μια βασική εξήγηση: υπάρχουν χιλιάδες σχέδια φιαλών και κάθε δοχείο πρέπει να αναλυθεί για να λειτουργήσει σωστά μια μηχανή αποσύνδεσης φιαλών, λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων:

Απαιτούμενη Ταχύτητα

Δεδομένου ότι ο αποκωδικοποιητής φιαλών βρίσκεται στην αρχή της γραμμής εμφιάλωσης, πρέπει να είναι το ταχύτερο μηχάνημα για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να καλύψει τη διαφορά με οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό πλήρωσης στη γραμμή εάν υπάρχει διακοπή.

Μέγεθος δοχείου

Το μέγεθος του δοχείου σε μηχανήματα πλήρωσης υγρών είναι κρίσιμο για τη σύσταση μεγέθους μηχανής. Για παράδειγμα, μια μηχανή 32 σε μπολ μπορεί να κάνει 200 + μπουκάλια ανά λεπτό από ένα μπουκάλι 2 ουγκιών, αλλά θα κάνει μόνο 10-15 μπουκάλια ανά λεπτό σε γαλόνια. Επίσης, μια χοάνη 25 κυβικών ποδιών μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες μπουκάλια των 2 ουγκιών, έτσι ώστε το μηχάνημα να μπορεί να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς χειριστή, αλλά μπορεί να χωρέσει μόνο μερικές δεκάδες γαλόνια, έτσι ώστε το unscrambler να μπορεί να λειτουργήσει μόνο για λίγα λεπτά πριν από τη χοάνη. να γεμίσει ξανά.

Χαρακτηριστικά σχεδίου

Κάθε χαρακτηριστικό σχεδιασμού κοντέινερ σε ένα κοντέινερ μπορεί να αποτελέσει πρόκληση σε οποιοδήποτε μέρος της διαδικασίας αποκωδικοποίησης. μπορεί να είναι πολύ μαλακό, ραβδώσεις που καταστρέφουν το δοχείο, διαστάσεων δύσκολο να προσανατολιστούν (η διάμετρος και το ύψος της φιάλης είναι παρόμοια), οδηγοί στη φιάλη που πιάνουν το γάντζο, μεταξύ άλλων.

Θέση εγκατάστασης

Πολλές γραμμές παραγωγής ξεκινούν χωρίς αποκωδικοποιητή φιαλών και όταν αναλύεται η δυνατότητα προσθήκης ενός, δεν υπάρχει καλός χώρος για να το τοποθετήσετε σε μια γραμμή πλήρωσης υγρού, καθώς αυτά τα μηχανήματα τείνουν να βρίσκονται στη μεγαλύτερη από τις γραμμές παραγωγής. Κανονικά τοποθετείται πριν από τη μηχανή πλήρωσης υγρού ή σκόνης. Μερικοί πελάτες εγκαθιστούν επίσης το μηχάνημα αποκρυπτογράφησης ακριβώς πριν από το μηχάνημα ετικετών, όταν είναι βολικό να επισημάνετε τα δοχεία πριν από το υγρό πληρωτικό.

Υλικό

Το υλικό του δοχείου, η δυνατότητα σήμανσης και γρατσουνίσματος, η ευθραυστότητα, τα προβλήματα ποιότητας είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε για να λειτουργήσουν σωστά τα μηχανήματα μας.

Καθαρισμός δοχείων σε unscramblers

Προσφέρουμε την επιλογή ξεπλύματος με αέρα στις συσκευές μας, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός που γίνεται σε αυτά τα συστήματα με ιονισμένο αέρα ή ξέπλυμα ιονισμένου αέρα είναι ελάχιστος, για τα δοχεία που απαιτούν καθαρισμό συνιστάται ένα ειδικό μηχάνημα έκπλυσης φιαλών.

Δευτερεύων Προσανατολισμός

Για την αυτόματη τροφοδοσία δοχείων σε μια γραμμή παραγωγής, ορισμένα δοχεία απαιτούν δευτερεύοντα προσανατολισμό, ώστε τα δοχεία να βρίσκονται στη σωστή θέση πριν μπουν στις μηχανές πλήρωσης υγρών ή στον εξοπλισμό συσκευασίας. Απαιτείται πρόσθετος προσανατολισμός όταν το μπουκάλι που βγαίνει από τον αποκωδικοποιητή μπουκαλιών παραδίδεται στον μεταφορέα σε πολλές θέσεις. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν ένα τέταρτο λαδιού κινητήρα με τον λαιμό εκτός κέντρου. Σε μια τυπική συσκευή αποκρυπτογράφησης φιαλών, τα δοχεία θα τροφοδοτούν αυτά τα μη συμμετρικά δοχεία είτε με το λαιμό είτε προς τα πίσω, επομένως για να αυτοματοποιήσετε τη γραμμή συσκευασίας, πρέπει να προσθέσετε δευτερεύοντα προσανατολισμό.