Εκπαίδευση:

Προσφέρουμε σύστημα εκπαίδευσης μηχανών, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει εκπαίδευση στο εργοστάσιό μας ή στο συνεργείο πελατών. Οι κανονικές ημέρες προπόνησης είναι 3-5 ημέρες.

Προσφέρουμε εγχειρίδιο λειτουργίας στον πελάτη.

Προσφέρουμε εκπαιδευτικό βίντεο και βίντεο λειτουργίας μηχανής στον πελάτη.

Προσφέρουμε υπηρεσία τηλεχειρισμού, εάν ο πελάτης δεν γνωρίζει πώς να χειρίζεται και να χρησιμοποιεί το μηχάνημα.

Εγκατάσταση:

Θα αποστείλουμε μηχανικούς για να πραγματοποιήσουν την εγκατάσταση και τον εντοπισμό σφαλμάτων του εξοπλισμού στη θέση του αγοραστή, εάν ζητηθεί. Το κόστος για διεθνή αεροπορικά εισιτήρια διπλής διαδρομής, διαμονή, φαγητό και μεταφορές, ιατρικά, θα πληρωθεί από τον Αγοραστή για τους μηχανικούς. Ο αγοραστής θα συνεργαστεί πλήρως με τον μηχανικό του Προμηθευτή και θα κάνει όλες τις συνθήκες εγκατάστασης έτοιμες να λειτουργήσουν.

Εγγύηση:

Ο Κατασκευαστής θα εγγυηθεί ότι τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά του Κατασκευαστή. Το μηχάνημα που πωλήθηκε θα είναι εγγύηση σε ένα έτος, στο έτος εγγύησης, τυχόν ανταλλακτικά που έχουν σπάσει λόγω του ζητήματος ποιότητας του προμηθευτή, τα ανταλλακτικά θα παρέχονται δωρεάν για τον πελάτη, ο πελάτης πρέπει να πληρώσει το κόστος μεταφοράς εάν το βάρος του δέματος είναι μεγαλύτερο από 500 γραμμάρια.

Μηχανήματα εγκατάστασης μετά την πώληση