Μια μηχανή πλήρωσης και πώματος μονομπλόκ είναι ένας τύπος μηχανήματος συσκευασίας που συνδυάζει τις λειτουργίες πλήρωσης και καλύμματος σε μια ενιαία μονάδα. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν δοχεία με ένα προϊόν και στη συνέχεια να σφραγίζουν το δοχείο με ένα καπάκι ή πώμα σε μια ενιαία συνεχή διαδικασία.

Οι μηχανές πλήρωσης και πώματος μονομπλόκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συσκευασία μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων υγρών, σκονών και στερεών αντικειμένων. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλου όγκου, όπου η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα είναι σημαντικές.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μηχανών πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ως προς τον τύπο του προϊόντος που μπορούν να χειριστούν, τον τύπο του δοχείου που μπορούν να γεμίσουν και την ταχύτητα με την οποία λειτουργούν. Ορισμένες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται πολλαπλούς τύπους προϊόντων και δοχείων, ενώ άλλες είναι εξειδικευμένες για έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντος ή δοχείου.

Οι μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ χρησιμοποιούνται ευρέως σε μια ποικιλία βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και ποτών, της φαρμακευτικής και της χημικής παραγωγής. Μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας της διαδικασίας συσκευασίας, καθώς και στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης ή απώλειας προϊόντος.

Προβολή βίντεο

Μηχανή γεμίσματος και καλύμματος κρέμας προσώπου

Αυτό το μηχάνημα διαθέτει λειτουργίες όπως αυτόματη τροφοδοσία φιάλης τύπου βιδώματος, ανίχνευση φιαλών (χωρίς πλήρωση φιάλης, τροφοδοσία χωρίς φιάλη χωρίς καπάκι), πλήρωση, τροφοδοσία καπακιού και αυτόματη κάλυψη.

 • Λειτουργεί ως αποσύνδεση φιαλών, πλήρωση, σφράγιση φύλλου, βίδωμα καπακιού, επισήμανση και συλλογή κ.λπ.
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά τεσσάρων κεφαλών, για εγγύηση υψηλής ακρίβειας πλήρωσης.
 • Αρθρωτό σύστημα ελέγχου, εύκολο στη συντήρηση, χαμηλό κόστος.
 • Ο πίνακας microsoft μπορεί να ενημερωθεί μέσω USB.
 • Η λειτουργία διαδικτυακού καθαρισμού είναι προαιρετική.
 • Όγκος γέμισης: 1~250ml
 • Ταχύτητα πλήρωσης: 40 μπουκάλια/λεπτό
 • Ακρίβεια πλήρωσης: ≥99%
 • Ποσοστό πτώσης τελικού προϊόντος: ≥99%
 • Ισχύς κύριας μηχανής: 1KW 220V χωρίς βηματισμό
Προβολή βίντεο

Μηχάνημα πλήρωσης καλλυντικών αρωμάτων

 • Αυτόματο γέμισμα χαμηλού κενού, αυτόματη ανίχνευση φιαλών (χωρίς μπουκάλι χωρίς πλήρωση), πλήρωση για τρεις φορές, αυτόματη πτώση του καπακιού κεφαλής ψεκασμού, κυκλοφορία του σετ μήτρας φιαλών αρώματος, είναι ευρεία προσαρμοστικότητα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφορετικής διάστασης και πλήρωσης όγκος δοχείων.
 • Είναι εξοπλισμένο με καθαρισμό αέρα για μπουκάλια, ποσοτική πλήρωση, πλήρωση αρνητικής πίεσης, τοποθέτηση αντλίας, κύλιση καπακιού, τοποθέτηση μπουφάν, πώμα, απόρριψη, επισήμανση και συλλογή τελικού προϊόντος κ.λπ.
 • Τα καλούπια κινούνται σε κύκλους, μπουκάλια που αλλάζουν εύκολα. Βηματικός κινητήρας για ποσοτική πλήρωση, γρήγορη ρύθμιση του όγκου πλήρωσης. Η συσκευή αρνητικής πίεσης χρησιμοποιείται για την πλήρωση της ίδιας στάθμης υγρού. Ο χειριστής για την τοποθέτηση της αντλίας και την προ-έλαση εφαρμόζεται για να αυξηθεί ο ρυθμός κύλισης της αντλίας.
 • Η ελαστική κεφαλή κύλισης είναι για την αποφυγή ζημιάς στο σώμα της φιάλης.
 • Όγκος γέμισης: 5~120ml
 • Ταχύτητα πλήρωσης: 30-50 μ./λεπτό
 • Ακρίβεια πλήρωσης: ≤±1%
 • Ποσοστό πτώσης και κλειδώματος τελικών προϊόντων: ≥99%
 • Ισχύς κύριας μηχανής: Έλεγχος συχνότητας 1KW 220/380V
Προβολή βίντεο

Μηχανή πλήρωσης και καλύμματος βερνικιού νυχιών

Αυτή η σειρά μηχανημάτων αυτόματης πλήρωσης βερνικιών νυχιών έχει ενσωματώσει τις λειτουργίες του αυτόματου γεμίσματος, της τοποθέτησης με βούρτσα και του καλύμματος μαζί. Υιοθετεί ένα σύστημα τοποθέτησης μπουκαλιών για το τμήμα πλήρωσης για να διευκολύνει το ακροφύσιο πλήρωσης να εισέλθει στα μπουκάλια, κάτι που μερικές φορές αποτύγχανε από τη μεγάλη απόκλιση της διάστασης του δοχείου βερνικιού νυχιών. Με την αντλία της HIBAR για τροφοδοσία φιαλών, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον επιθυμητό όγκο πλήρωσης και να τοποθετήσουν τις δεξαμενές αποθήκευσης τυχαία. Επιπλέον, αυτό το μηχάνημα αυτόματης πλήρωσης για βερνίκια νυχιών θα σταματήσει να γεμίζει ή να κλείνει όταν δεν υπάρχει μπουκάλι ή βούρτσα.

Προβολή βίντεο

Μηχανή πλήρωσης και καλύμματος σταγόνων ματιών

 • Αυτή η σειρά αυτόματης μηχανής πλήρωσης και κάλυψης για οφθαλμικές σταγόνες είναι κατάλληλη για πλήρωση υγρού μικρού όγκου, όπως αντιβιοτικό, οφθαλμικές σταγόνες κ.λπ. Έχουμε χρησιμοποιήσει σερβοκινητήρες για τις κεραμικές περιστρεφόμενες αντλίες εμβόλου υψηλής ακρίβειας AISI 316L. Εκτός από αυτό, υιοθετείται μια οθόνη αφής για τον εξοπλισμό πλήρωσης σταγόνων για ακριβή και βολική ρύθμιση.
 • Η μηχανή πλήρωσης και πώματος οφθαλμικών σταγόνων είναι ένας τύπος εξοπλισμού συσκευασίας που χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική και ιατρική βιομηχανία για να γεμίσει και να σφραγίσει οφθαλμικές σταγόνες ή άλλα υγρά φάρμακα σε μικρά μπουκάλια ή φιαλίδια. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται μικρούς όγκους υγρού και χρησιμοποιούνται συνήθως για την παραγωγή οφθαλμικών σταγόνων χωρίς συνταγή (OTC) ή συνταγογραφούμενων οφθαλμικών σταγόνων.
 • Υπάρχουν διάφοροι τύποι μηχανών πλήρωσης και κάλυψης οφθαλμικών σταγόνων, συμπεριλαμβανομένων των ημιαυτόματων και των πλήρως αυτόματων μηχανών. Οι ημιαυτόματες μηχανές συνήθως απαιτούν από έναν χειριστή να φορτώσει και να ξεφορτώσει τις φιάλες και τα φιαλίδια, ενώ οι πλήρως αυτόματες μηχανές μπορούν να χειριστούν ολόκληρη τη διαδικασία πλήρωσης και κάλυψης χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
 • Η διαδικασία πλήρωσης τυπικά περιλαμβάνει τη χρήση μιας περισταλτικής αντλίας ή μιας αντλίας εμβόλου για τη διανομή του ακριβούς όγκου των οφθαλμικών σταγόνων μέσα στο δοχείο. Η διαδικασία κάλυψης περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός καπακιού στη φιάλη ή το φιαλίδιο και τη στερέωσή του στη θέση του χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό πτύχωσης ή βιδώματος.
 • Οι μηχανές πλήρωσης και καλύμματος οφθαλμικών σταγόνων χρησιμοποιούνται σε ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών, νοσοκομείων και ερευνητικών εργαστηρίων. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για να διασφαλίσουν ότι οι οφθαλμικές σταγόνες γεμίζονται και σφραγίζονται με ακρίβεια και συνέπεια.
Προβολή βίντεο

Μηχανή πλήρωσης και κάλυψης αιθέριων ελαίων

 • Ο αυτόματος εξοπλισμός πλήρωσης αιθέριων ελαίων διακρίνεται για υψηλή αυτοματοποίηση, ευρείες εφαρμογές και υψηλή σταθερότητα. Η τροφοδοσία, το γέμισμα και το πώμα του μπουκαλιού γίνονται εντελώς αυτόματα. Αυτό το πληρωτικό αιθέριου ελαίου είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή αυτόματης ανίχνευσης για τον έλεγχο της ύπαρξης φιαλών. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα GMP.
 • Μια μηχανή πλήρωσης και κάλυψης αιθέριων ελαίων είναι ένας τύπος εξοπλισμού συσκευασίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πλήρωση και τη σφράγιση δοχείων με αιθέρια έλαια. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν συνήθως μια ποικιλία τεχνολογιών πλήρωσης και καλύμματος, συμπεριλαμβανομένης της πλήρωσης με βαρύτητα, της ογκομετρικής πλήρωσης και της περισταλτικής πλήρωσης, για να διασφαλιστεί η ακριβής και συνεπής πλήρωση των δοχείων.
 • Το τμήμα κάλυψης του μηχανήματος είναι συνήθως μια ξεχωριστή μονάδα που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή και τη στερέωση καπακιών ή πωμάτων στα γεμάτα δοχεία. Ορισμένες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης αιθέριων ελαίων μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητες επισήμανσης ή κωδικοποίησης, που βοηθούν στην αναγνώριση και την ιχνηλασιμότητα του προϊόντος.
 • Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συνήθως στις βιομηχανίες καλλυντικών, αρωμάτων και τροφίμων, καθώς και στον φαρμακευτικό και χημικό τομέα, για τη συσκευασία και την επισήμανση μιας μεγάλης γκάμα προϊόντων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πλήρωση και το καπάκι σε μπουκάλια, βάζα, σωλήνες και άλλα δοχεία διαφόρων σχημάτων και μεγεθών και είναι συνήθως σχεδιασμένα για περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλου όγκου.

Μια μηχανή πλήρωσης και πώματος μονομπλόκ είναι ένας τύπος μηχανήματος συσκευασίας που συνδυάζει τις λειτουργίες πλήρωσης και καλύμματος σε μια ενιαία μονάδα. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν δοχεία με ένα προϊόν και στη συνέχεια να σφραγίζουν το δοχείο με ένα καπάκι ή πώμα σε μια ενιαία συνεχή διαδικασία. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλου όγκου, όπου η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα είναι σημαντικές.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μηχανών πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ως προς τον τύπο του προϊόντος που μπορούν να χειριστούν, τον τύπο του δοχείου που μπορούν να γεμίσουν και την ταχύτητα με την οποία λειτουργούν. Ορισμένες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται πολλαπλούς τύπους προϊόντων και δοχείων, ενώ άλλες είναι εξειδικευμένες για έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντος ή δοχείου.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των μηχανών πλήρωσης και πώματος μονομπλόκ είναι η ικανότητά τους να γεμίζουν και να σφραγίζουν τα δοχεία γρήγορα και με ακρίβεια. Αυτά τα μηχανήματα είναι συνήθως εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενα ακροφύσια πλήρωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του ρυθμού ροής και του όγκου πλήρωσης του προϊόντος που συσκευάζεται. Μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν γεμίζεται και σφραγίζεται σωστά.

Εκτός από το γέμισμα και το πώμα, οι μηχανές πλήρωσης και πώματος μονομπλόκ μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένες με άλλα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας συσκευασίας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Αυτόματη επισήμανση: Ορισμένες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ είναι εξοπλισμένες με συστήματα σήμανσης που μπορούν να εφαρμόζουν αυτόματα ετικέτες στα δοχεία που γεμίζουν και σφραγίζονται.
 • Χειρισμός εμπορευματοκιβωτίων: Πολλές μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται διάφορα μεγέθη και σχήματα δοχείων, χρησιμοποιώντας ρυθμιζόμενους οδηγούς ή εργαλεία για να χωρέσουν διαφορετικά δοχεία.
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Οι περισσότερες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ είναι εξοπλισμένες με προστατευτικά και κλειδώματα ασφαλείας για την προστασία του χειριστή από κινούμενα μέρη και πιθανά ατυχήματα.
 • Ποιοτικός έλεγχος: Ορισμένες μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες και συστήματα ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν γεμίζεται και σφραγίζεται σωστά.

Οι μηχανές πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ χρησιμοποιούνται ευρέως σε μια ποικιλία βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και ποτών, της φαρμακευτικής και της χημικής παραγωγής. Μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας της διαδικασίας συσκευασίας, καθώς και στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης ή απώλειας προϊόντος.

Όταν επιλέγετε μια μηχανή πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο και τον όγκο του προϊόντος που συσκευάζεται, καθώς και το μέγεθος και το σχήμα των δοχείων που χρησιμοποιούνται. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη μπορεί να περιλαμβάνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του και τυχόν πρόσθετα χαρακτηριστικά που μπορεί να απαιτηθούν, όπως αυτόματη επισήμανση ή συστήματα ποιοτικού ελέγχου.

Είναι επίσης σημαντικό να αξιολογήσετε προσεκτικά τον προμηθευτή και τον κατασκευαστή της μηχανής πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα πληροί τα βιομηχανικά πρότυπα και είναι υψηλής ποιότητας. Είναι καλή ιδέα να ζητήσετε αναφορές και περιπτωσιολογικές μελέτες από τον προμηθευτή και να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του για να δείτε το μηχάνημα σε δράση εάν είναι δυνατόν.

Αφού επιλεγεί και εγκατασταθεί η μηχανή πλήρωσης και κάλυψης monoblock, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη λειτουργία και τη συντήρηση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τακτικό καθαρισμό και συντήρηση του μηχανήματος, καθώς και την τήρηση των οδηγιών ασφαλείας για την προστασία του χειριστή από πιθανά ατυχήματα.

Συμπερασματικά, μια μηχανή πλήρωσης και κάλυψης monoblock είναι ένα πολύτιμο αγαθό για κάθε εταιρεία που χρειάζεται να συσκευάσει μεγάλους όγκους προϊόντων γρήγορα και με ακρίβεια. Λαμβάνοντας προσεκτικά υπόψη τον τύπο του προϊόντος που συσκευάζεται, το μέγεθος και το σχήμα των δοχείων που χρησιμοποιούνται, καθώς και τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του μηχανήματος, είναι δυνατό να επιλέξετε μια μηχανή πλήρωσης και κάλυψης monoblock που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας. Με σωστή λειτουργία και συντήρηση, ένα μηχάνημα πλήρωσης και κάλυψης monoblock μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, όπως αυξημένη απόδοση και ακρίβεια στη διαδικασία συσκευασίας, μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης ή απώλειας προϊόντος και βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε προσεκτικά τον προμηθευτή και τον κατασκευαστή της μηχανής πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα πληροί τα βιομηχανικά πρότυπα και είναι υψηλής ποιότητας. Είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη λειτουργία και τη συντήρηση, συμπεριλαμβανομένου του τακτικού καθαρισμού και συντήρησης του μηχανήματος και της τήρησης των οδηγιών ασφαλείας για την προστασία του χειριστή.

Εκτός από αυτές τις σκέψεις, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη το συνολικό κόστος της μηχανής πλήρωσης και κάλυψης μονομπλόκ, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής τιμής αγοράς και τυχόν συνεχιζόμενων δαπανών συντήρησης ή επισκευής. Ίσως αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε ένα μηχάνημα υψηλότερης ποιότητας που έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απαιτεί λιγότερες επισκευές, καθώς αυτό μπορεί τελικά να εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Συνολικά, μια μηχανή πλήρωσης και κάλυψης monoblock μπορεί να είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία που χρειάζεται να συσκευάσει μεγάλους όγκους προϊόντων γρήγορα και με ακρίβεια. Αξιολογώντας προσεκτικά τις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας και επιλέγοντας ένα μηχάνημα που να καλύπτει αυτές τις ανάγκες, είναι δυνατό να βελτιωθεί η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας συσκευασίας και να αυξηθεί η συνολική παραγωγικότητα.