Μια αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων είναι ένας τύπος μηχανής που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ετικετών ή αυτοκόλλητων σε προϊόντα ή συσκευασίες σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συνήθως σε εργασίες κατασκευής και συσκευασίας για την αποτελεσματική και ακριβή επισήμανση προϊόντων με πληροφορίες όπως ονόματα προϊόντων, περιγραφές, τιμές και γραμμωτούς κώδικες.

Οι αυτόματες μηχανές επισήμανσης αυτοκόλλητων μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να εφαρμόζουν ετικέτες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ενός προϊόντος ή συσκευασίας και συχνά μπορούν να ενσωματωθούν με άλλο εξοπλισμό παραγωγής για τη δημιουργία μιας πλήρως αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής. Μπορεί επίσης να διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως αισθητήρες ετικετών για να διασφαλίσουν ότι οι ετικέτες εφαρμόζονται σωστά και μπορεί να μπορούν να χειρίζονται διαφορετικούς τύπους ετικετών και υλικών συσκευασίας.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι αυτόματων μηχανών ετικετών ετικετών που διατίθενται, συμπεριλαμβανομένων μηχανών ετικετών με ρολό, οι οποίες εφαρμόζουν ετικέτες από ένα ρολό υλικού ετικετών και μηχανές επισήμανσης ετικετών με φυσητήρα, οι οποίες χρησιμοποιούν μαξιλαράκι για την τοποθέτηση ετικετών σε δοχεία ή άλλα προϊόντα. Υπάρχουν επίσης μηχανές ετικετών ευαίσθητων στην πίεση, που χρησιμοποιούν κόλλα για την τοποθέτηση ετικετών, και μηχανές μανίκι, που εφαρμόζουν ετικέτες ή μανίκια σε δοχεία ή συσκευασίες.

Οι αυτόματες μηχανές σήμανσης αυτοκόλλητων χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης. Αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την ακριβή και αποτελεσματική επισήμανση των προϊόντων για διανομή και πώληση.

Προβολή βίντεο

Μηχανή ετικετών στρογγυλής φιάλης

Η μηχανή ετικετών στρογγυλής φιάλης σχεδιάστηκε με βάση λογικό σχέδιο παραγωγής. Η διαδικασία επισήμανσης είναι πλήρως αυτόματη, εύκολη λειτουργία, παραγωγή υψηλής χωρητικότητας, τέλεια ακρίβεια επισήμανσης. Αίτηση για φαρμακευτικές, χημικές, βιομηχανίες τροφίμων και άλλες βιομηχανίες Προϊόντα που είναι στρογγυλά δοχεία με ετικέτα, μπορεί να προσθέσει μια κωδικοποιητική συσκευή σε αυτό για την εκτύπωση του αριθμού ημερομηνίας, του αριθμού παρτίδας.
Προβολή βίντεο

Μηχανή ετικετών διπλής όψης

Η μηχανή επισήμανσης διπλών πλευρών είναι εφαρμογή για την επισήμανση εμπορευματοκιβωτίων που είναι στρογγυλά, επίπεδα, τετράγωνα και άλλα σχήματα δοχείων στον τομέα της καθημερινής χημικής, φαρμακευτικής και βιομηχανίας τροφίμων. Ο εκτυπωτής ημερομηνίας είναι επιλογή για την εκτύπωση ημερομηνίας και άλλων αριθμών.
Προβολή βίντεο

Οριζόντια στρογγυλή μηχανή ετικετών μπουκαλιών

Ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος για την επισήμανση της περιφέρειας ή της ημιπεριφέρειας διαφόρων όρθων ασταθών κυλινδρικών αντικειμένων. Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά, τρόφιμα, φάρμακα, καθημερινά χημικά, ηλεκτρονικά, παιχνίδια, υλικό, πλαστικό και άλλες βιομηχανίες, μπορεί να επιτύχει επισήμανση ολόκληρης εβδομάδας/μισής εβδομάδας. Υιοθετήστε οριζόντια μετάδοση, οριζόντια ετικέτα, αυξήστε τη σταθερότητα, βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της ετικέτας. Μπορεί να εκτυπώσει ταυτόχρονα τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία παραγωγής, να συνειδητοποιήσει την ενοποίηση της σήμανσης και της κωδικοποίησης, να μειώσει τη διαδικασία συσκευασίας και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής. Κατάλληλο για αυτοκόλλητη ετικέτα, αυτοκόλλητη μεμβράνη, Ηλεκτρονικό κωδικό εποπτείας, γραμμωτό κώδικα, ετικέτα δισδιάστατου κωδικού, διαφανή ετικέτα κ.λπ. Ο εξοπλισμός έχει υψηλή σταθερότητα, καλό αποτέλεσμα επισήμανσης, χωρίς φυσαλίδες, χωρίς ρυτίδες, υψηλή ακρίβεια επισήμανσης.

Προβολή βίντεο

Κορυφαία επίπεδη μηχανή ετικετών

Αυτός ο τύπος επιφανειακής αυτοκόλλητης μηχανής ετικετών για την επίτευξη περιοχών σε κατάλληλους στόχους παραγωγής και σχεδιασμού. Η διαδικασία επισήμανσης είναι αυτόματη λειτουργία, απλή λειτουργία, γρήγορη ταχύτητα παραγωγής, ενοποιημένη θέση επισήμανσης, όμορφη, τακτοποιημένη. Ο εξοπλισμός είναι κυρίως κατάλληλος για αυτόματη σήμανση επίπεδων φιαλών και τετράγωνων φιαλών σε τρόφιμα και ποτά, σιτηρά και λάδια, φάρμακα, καθημερινές χημικές και χημικές βιομηχανίες.

Προβολή βίντεο

Μηχανή σελιδοποίησης επίπεδης ετικέτας

Η αυτόματη μηχανή ετικετών μπορεί να λειτουργήσει για όλα τα είδη αντικειμένων με το επίπεδο, επίπεδες επιφάνειες όπως κάρτες, τσάντες, βιβλία, άμορφα κουτιά, χαρτοκιβώτια, χαρτί, θήκη και άλλη σακούλα συσκευασίας κ.λπ. Υιοθετεί αυτόματα ξεχωριστές στοίβες από σακούλες συσκευασίας ή κάρτες και μεταφέρετε ένα μόνο κομμάτι στον μεταφορικό ιμάντα, ώστε να διευκολύνετε τη μηχανή ετικετών να κολλήσει κάθε αυτοκόλλητο πάνω σε αντικείμενα και έτσι να μειώσει τις μικροσκοπίες της χειροκίνητης σελιδοποίησης για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της επισήμανσης. Χρησιμοποιείται ευρέως σε τρόφιμα, φάρμακα, καθημερινά χημικά, ηλεκτρονικά, μέταλλα, πλαστικά και άλλες βιομηχανίες. Διαθέτει προαιρετική συσκευή κωδικοποίησης ημερομηνίας, που πραγματοποιεί κωδικοποίηση ημερομηνίας σε αυτοκόλλητα.

Προβολή βίντεο

Μηχανή τοποθέτησης ετικετών στρογγυλής φιάλης

Είναι μια συσκευή που κολλάει ρολά από χάρτινες ετικέτες ή αυτοκόλλητες ετικέτες σε μπουκάλια, προϊόντα ή προδιαγεγραμμένες συσκευασίες. Το πίσω μέρος της ετικέτας είναι αυτόνομο με αυτοκόλλητο και τοποθετείται τακτικά πάνω στο λείο χαρτί στήριξης, το οποίο μπορεί να αποκολληθεί αυτόματα από τον τροφοδότη ή τον μηχανισμό αποκόλλησης στη μηχανή ετικετών.

Ισχύει για φιάλες ετικετών περιφερειακής επιφάνειας αντικειμένου κατηγορίας, μπορεί να κολλήσει ένα ενιαίο πρότυπο και διπλό πρότυπο, είναι διπλάσια απόσταση μεταξύ ευέλικτης προσαρμογής, όπως στρογγυλά μπουκάλια νερού με τζελ, δοχεία τροφίμων όπως ετικέτες, χρησιμοποιούνται ευρέως σε καλλυντικά, τρόφιμα, φάρμακα, απολυμαντικά , κ.λπ. Εξοπλισμένο με συσκευή ανίχνευσης περιφερειακής θέσης, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει τη θέση που καθορίζεται στην ετικέτα της κυκλικής επιφάνειας. Προαιρετικός εκτυπωτής κορδέλας και η μηχανή κωδικού spurt, η ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας που εκτυπώνονται στις πληροφορίες της ετικέτας, ενσωματώνει ετικέτα - κωδικό.

Προβολή βίντεο

Περιστροφική μηχανή τοποθέτησης ετικετών υψηλής ταχύτητας

Ο εξοπλισμός σήμανσης προορίζεται για τη σήμανση στρογγυλής φιάλης στη βιομηχανία όπως τρόφιμα, λάδια, φαρμακευτικά προϊόντα, κρασί, καλλυντικά και ούτω καθεξής. Το μηχάνημα με κομψή σχεδίαση μπορεί εύκολα να λειτουργήσει και να συντηρηθεί από τον απλό εργάτη, ο οποίος δεν απαιτεί ειδική εκπαίδευση στη λειτουργία αυτού του μηχανήματος. Απλώς δώστε μια απλή ρύθμιση για να παράγετε ένα άλλο προϊόν όταν θέλετε να αλλάξετε τις ετικέτες φιαλών διαφορετικών ειδών.

Προβολή βίντεο

Αυτόματο μηχάνημα επιτραπέζιων ετικετών

Η μηχανή ετικετών τύπου επιτραπέζιου υπολογιστή μπορεί να εξοικονομήσει χώρο εργασίας, αλλά μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα και με ακρίβεια αφού προσαρμόσετε και δοκιμάσετε τα δεδομένα εργασίας. Ολόκληρο το μηχάνημα χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα S304 και ανοδιωμένο ανώτερο υλικό από κράμα αλουμινίου, με υψηλή αντοχή στη διάβρωση και ποτέ στη σκουριά. Χρησιμοποιείται ευρέως σε ποτά, υγειονομική περίθαλψη, τρόφιμα, φάρμακα, καθημερινή χημική και ελαφριά βιομηχανία. (σημείωση: το μηχάνημά μας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας)

Μια αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων είναι ένας εξειδικευμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ετικετών σε μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών για την εφαρμογή ετικετών σε μπουκάλια, δοχεία και άλλα υλικά συσκευασίας.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι αυτόματων μηχανών ετικετών με αυτοκόλλητα που διατίθενται στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών ετικετοποίησης ευαίσθητων στην πίεση, των μηχανών ετικετοποίησης περιτυλίγματος και των μηχανών ετικετοποίησης με ψυχρή κόλλα. Κάθε τύπος μηχανής έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει ετικέτες με συγκεκριμένο τρόπο και είναι κατάλληλος για διαφορετικούς τύπους προϊόντων και εφαρμογές ετικετών.

Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αυτόματες μηχανές ετικετών με αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας τους, των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραμέτρων που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το σωστό μηχάνημα για την επιχείρησή σας.

Πώς λειτουργούν οι αυτόματες μηχανές ετικετών αυτοκόλλητων;

Οι αυτόματες μηχανές σήμανσης αυτοκόλλητων έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν ετικέτες σε μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φιαλών, δοχείων, κουτιών και άλλων υλικών συσκευασίας. Αυτά τα μηχανήματα λειτουργούν συνήθως χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις κύριες μεθόδους σήμανσης: ετικέτα ευαίσθητη στην πίεση, περιτύλιξη ετικετών ή επισήμανση με κρύα κόλλα.

Οι ευαίσθητες στην πίεση μηχανές ετικετών χρησιμοποιούν ένα ρολό από αυτοκόλλητες ετικέτες, οι οποίες εφαρμόζονται στο προϊόν με πίεση. Οι ετικέτες συνήθως τροφοδοτούνται μέσω του μηχανήματος χρησιμοποιώντας ένα σετ ιμάντων ή μεταφορέων και στη συνέχεια πιέζονται πάνω στο προϊόν χρησιμοποιώντας μια κεφαλή ετικετών. Αυτός ο τύπος μηχανής είναι κατάλληλος για την τοποθέτηση ετικετών σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φιαλών, δοχείων και κονσερβών.

Τυλίξτε γύρω από τις μηχανές ετικετών, όπως υποδηλώνει το όνομα, εφαρμόστε ετικέτες γύρω από την περιφέρεια ενός προϊόντος. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συνήθως για την εφαρμογή ετικετών σε κυλινδρικά προϊόντα, όπως μπουκάλια και κουτιά. Οι ετικέτες τροφοδοτούνται μέσω του μηχανήματος χρησιμοποιώντας ένα σετ ιμάντων ή μεταφορέων και στη συνέχεια τυλίγονται γύρω από το προϊόν χρησιμοποιώντας ένα σετ κυλίνδρων.

Οι μηχανές ετικετών με κρύα κόλλα χρησιμοποιούν ένα ρολό χάρτινων ετικετών που είναι επικαλυμμένα με ένα στρώμα κόλλας με βάση το νερό. Οι ετικέτες τροφοδοτούνται μέσω του μηχανήματος χρησιμοποιώντας ένα σετ ιμάντων ή μεταφορέων και στη συνέχεια εφαρμόζονται στο προϊόν χρησιμοποιώντας μια κεφαλή ετικετών. Η κόλλα ενεργοποιείται από την υγρασία, επομένως το προϊόν με την ετικέτα πρέπει να αφεθεί να στεγνώσει πριν συσκευαστεί ή αποσταλεί.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο επισήμανσης που χρησιμοποιείται, οι αυτόματες μηχανές επισήμανσης αυτοκόλλητων συνήθως λειτουργούν με παρόμοια διαδικασία. Το προϊόν προς επισήμανση τροφοδοτείται στο μηχάνημα χρησιμοποιώντας ένα σετ μεταφορέων ή άλλο μηχανισμό τροφοδοσίας. Στη συνέχεια, οι ετικέτες εφαρμόζονται στο προϊόν χρησιμοποιώντας μια κεφαλή ετικετών ή άλλο μηχανισμό επισήμανσης. Μόλις τοποθετηθεί η ετικέτα, το προϊόν με την ετικέτα μεταφέρεται στη συνέχεια σε χώρο συσκευασίας ή αποστολής.

Τύποι αυτόματων μηχανών αυτοκόλλητων ετικετών

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι αυτόματων μηχανών ετικετών αυτοκόλλητων που διατίθενται στην αγορά, καθένας από τους οποίους είναι κατάλληλος για διαφορετικούς τύπους προϊόντων και εφαρμογές ετικετών. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους μηχανών περιλαμβάνουν:

Μηχανές ετικετών ευαίσθητων στην πίεση: Αυτά τα μηχανήματα είναι κατάλληλα για την τοποθέτηση αυτοκόλλητων ετικετών σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φιαλών, δοχείων και κονσερβών.

Τυλίξτε γύρω από τις μηχανές ετικετών: Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν ετικέτες γύρω από την περιφέρεια κυλινδρικών προϊόντων, όπως μπουκάλια και κουτάκια.

Μηχανές ετικετών με κρύα κόλλα: Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν ένα ρολό από χάρτινες ετικέτες επικαλυμμένες με κόλλα με βάση το νερό, το οποίο εφαρμόζεται στο προϊόν χρησιμοποιώντας μια κεφαλή ετικετών.

Ενσωματωμένες μηχανές ετικετών: Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν ετικέτες σε προϊόντα καθώς κινούνται κατά μήκος μιας γραμμής παραγωγής.

Περιστροφικές μηχανές σήμανσης: Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν μια σειρά κυλίνδρων για να εφαρμόζουν ετικέτες στα προϊόντα καθώς περνούν μέσα από το μηχάνημα.

Ημιαυτόματες μηχανές σήμανσης: Αυτά τα μηχανήματα χειρίζονται από έναν άνθρωπο χειριστή, ο οποίος τροφοδοτεί χειροκίνητα το προϊόν στο μηχάνημα και το τοποθετεί για επισήμανση. Αυτά τα μηχανήματα είναι γενικά λιγότερο ακριβά από τα πλήρως αυτόματα μηχανήματα, αλλά απαιτούν περισσότερη χειρωνακτική εργασία και δεν είναι κατάλληλα για παραγωγή μεγάλου όγκου.

Πλήρως αυτόματες μηχανές ετικετών: Αυτά τα μηχανήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και δεν απαιτούν ανθρώπινο χειριστή. Είναι κατάλληλα για παραγωγή μεγάλου όγκου, αλλά είναι γενικά πιο ακριβά από τα ημιαυτόματα μηχανήματα.

Όταν επιλέγετε μια αυτόματη μηχανή ετικετών με αυτοκόλλητα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν τον τύπο των προϊόντων που πρέπει να επισημάνετε, τον όγκο παραγωγής και τον προϋπολογισμό σας. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τη διάταξη των εγκαταστάσεων παραγωγής σας, καθώς ορισμένα μηχανήματα είναι πιο κατάλληλα για συγκεκριμένους τύπους περιβαλλόντων.

Βασικά ζητήματα για την επιλογή μιας αυτόματης μηχανής ετικετών αυτοκόλλητων

Υπάρχουν πολλά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων για την επιχείρησή σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

Τύπος μεθόδου επισήμανσης: Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι μεθόδων επισήμανσης που είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένης της ετικέτας ευαίσθητης στην πίεση, της επικάλυψης και της επισήμανσης με κρύα κόλλα. Επιλέξτε ένα μηχάνημα που είναι κατάλληλο για τον τύπο των ετικετών που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και τα προϊόντα που πρέπει να επισημάνετε.

Όγκος παραγωγής: Σκεφτείτε τον όγκο παραγωγής που χρειάζεστε για να χειριστεί το μηχάνημα. Εάν έχετε μεγάλο όγκο προϊόντων που πρέπει να φέρουν ετικέτα, μπορεί να χρειαστείτε ένα πιο προηγμένο και ακριβό μηχάνημα. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μικρότερο όγκο παραγωγής, ίσως μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με ένα απλούστερο και λιγότερο ακριβό μηχάνημα.

Μέγεθος και σχήμα προϊόντος: Λάβετε υπόψη το μέγεθος και το σχήμα των προϊόντων που πρέπει να επισημάνετε. Ορισμένα μηχανήματα είναι καλύτερα κατάλληλα για την επισήμανση ορισμένων τύπων προϊόντων, όπως κυλινδρικά μπουκάλια ή επίπεδα δοχεία.

Ακρίβεια επισήμανσης: Επιλέξτε ένα μηχάνημα που μπορεί να εφαρμόζει ετικέτες με ακρίβεια και συνέπεια. Εάν οι ετικέτες δεν εφαρμοστούν σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ποιότητας και παράπονα πελατών.

Ταχύτητα: Εξετάστε την ταχύτητα του μηχανήματος, καθώς και την ταχύτητα της γραμμής παραγωγής. Ένα πιο γρήγορο μηχάνημα μπορεί να είναι πιο ακριβό, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης και στη μείωση του κόστους μακροπρόθεσμα.

Συντήρηση και επισκευή: Επιλέξτε ένα μηχάνημα που είναι εύκολο στη συντήρηση και την επισκευή, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και στην αύξηση της συνολικής απόδοσης.

Τιμή: Λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας όταν επιλέγετε μια μηχανή ετικετών. Τα μηχανήματα ανώτερης τεχνολογίας μπορεί να έχουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και να είναι πιο κατάλληλα για παραγωγή μεγάλου όγκου, αλλά μπορεί επίσης να είναι πιο ακριβά.

συμπέρασμα

Μια αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων είναι ένας εξειδικευμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ετικετών σε μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι αυτόματων μηχανημάτων ετικετών με αυτοκόλλητα διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών ετικετοποίησης ευαίσθητων στην πίεση, των μηχανών ετικετοποίησης περιτυλίγματος και των μηχανών ετικετοποίησης με ψυχρή κόλλα. Όταν επιλέγετε μια μηχανή ετικετών, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένου του τύπου των προϊόντων που πρέπει να επισημάνετε, του όγκου της παραγωγής και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε την απόδοση και την παραγωγικότητα.